Mitäs nyt?

Tästä se sitten lähtee (jos lähtee) "ura" urkenemaan bloggarina :) Kypsyttelin ajatusta kauan ennen kuin uskalsin edes isännälle siitä mainita halaistua sanaa. Ajatus oman elämän jakamisesta täysin tuntemattomien ihmisten kanssa tuntuu ja kuulostaa pelottavalle mutta samalla todellä jännittävälle. "Lukeeko blogiani kukaan? Millaisia kommentteja saan kirjoituksistani? Pitäisikö vielä perua koko homma ennen kuin on liian myöhäistä??" Tällaisia ajatuksia päässäni pyöri monta päivää, kunnes tänään päätin ottaa sitä kuuluisaa härkää sarvista ja alkaa runoilemaan. Seuraavaksi päähän pulpahtikin kysymyksiä sisällöstä, kuvista, sivun ulkonäöstä jne...Aattelin, että kaipa nuo sitten selkitytyvät sitä mukaa kun tekstiä tulee.

Vähän taustatietoa minusta :)

Olen siis reilu kolmekymppinen nainen. Se vaan meinaa välillä päästä unohtumaan, kun "helmoissa" hyörii vilkas 1v8kk tyttö ja lattialla (ja milloin missäkin) öhkii reilu 4kk:n vauveli. Olen siis myös äiti. Olen myös vaimo ja maanviljelijä. Titteliä on jos jonkinmoista ja "roolit" vaihtuvat lennossa. Olen lähtöisin Savon kauniista maisemista jossa vietin elämäni ensimmäiset 18 vuotta maatilalla, töitä tehden jaksamisen/viitsimisen ja taitojeni mukaan. Vaikka elämä kuljetteli suuntaan jos toiseen opiskelujen myötä, palasin aina lomien aikaan rakkaiden lehmien luo. Tämä kuitenkin muuttui vuonna 2010 kun tapasin mieheni. Oli aika irtaantua tutusta kotipihasta lopullisesti ja alkaa rakentamaan "omaa elämää". Ammatinkuva ei hirveästi muuttunut paitsi, että lehmät puuttuvat. Kasvinviljelytilakin työllistää ihan kiitettävästi keväällä ja syksyllä. :) Raktorilla ajelen edelleen kun vain äidin "rooliltani" ennätän ja salaa haaveilen omista lehmistä huutelemassa kesäisenä iltana pihan toisella puolen...

Blogin tarkoitus?

Nettihän on pullollaan vaikka minkä näköisiä ja kokoisia blogeja. Jotkin blogit ovat jo useita vuosia vanhoja ja niille on kerääntynyt vahva lukijakunta. Jotkin blogit eivät koskaan näe "päivänvaloa" vaan kirjoitellaan omaksi huvikseen muille sitä sen enempää jakamatta. Sisällöllisestikin löytyy valinnan varaa; on sisustusblogeja, vauvablogeja, muotiblogeja jne jne..Itseäni en osannut lokeroida mihinkään tiettyyn aihepiiriin, johtuu varmaan osin Savolaisuudesta "kieroudesta" ja osin Jousimiehen luonteenpiirteistä. Niinpä ajattelin lokeroida itseni ja blogini vähän sitä sun tätä sisältäväksi sekametelisopaksi. Mielenkiinnolla itsekin odotan mihin suuntaan blogi lähtee kehittymään vai alanko vain toistaa itseäni jokaisen uuden postauksen myötä (toivottavasti en).